Ramsoy Ajans

Drone Hava Çekimi Drone Hava Çekimi

Drone Hava Çekimi

 Ramsoy, İstanbul’da bulunan kreatif, fotoğraf ve video ajansıdır. drone hava çekimlerinde birçok  farklı sektörde faaliyet gösteren şirketlere hizmet sağlar. Size en profesyonel çözümleri sunmak ve projenizi yüksek kalitede hazırlamak için üst düzey ekipmanlar kullanıyoruz. Ayrıca hizmetlerimizi hem Türkiye’deki hem de yurtdışındaki müşterilerimize sunuyoruz.

Drone Hava Çekimi
Profesyonel Dronlar
Drone Hava Çekimi
Profesyonel Video Prodüksiyon
Drone Hava Çekimi
Lisanslı Drone Pilotları

# Neden ?

Drone Hava Çekimi

Görüntüler aracılığıyla iletişim kurmak; sürekli olarak yeni ve orijinal bir bakış açısı aramak anlamına geldiğinden, drone hava çekimi, hem kurumsal fotoğraflar hem de kurumsal videolar için olağanüstü bir araç haline geldi. Drone fotoğrafçılarımız, şirketinizin orijinal görüntülerini sunmak için bu özel tekniği nasıl kullanacaklarını biliyorlar. Drone ile fotoğraf veya video, tesislerinizin veya üretim araçlarınızın düzenini vurgulamak için iç mekanlarda da mümkündür. Bu başarılar tesislerinizin sanal turlarını sunmak için de idealdir. Drone çevik, hafif ve ekonomiktir. Yukardan çekim yapmak için helikopter, uçak veya vinç kullanmaya gerek yoktur. hava çekimi size mükemmel görseller sunar.

Drone Hava Çekimi

Video veya fotoğraf, drone ile yapılan çekimlerde görsellerinize renk katar. Videoları veya fotoğrafları drone ile oluşturmak ve kaliteli görüntüler yakalamak için profesyonel kameraman ve pilot olmak gerekir. Drone çekim tercihiniz ile, fotoğraflarınızın ve videolarınızın yükseklik kazanmasını ve böylece tamamen yeni görüş açıları bulmasını sağlayabilirsiniz.

Hava fotoğrafçılığı  için Ramsoy her zaman yüksek performanslı bir kamera ile drone seçer. Günümüzde çoğu orta menzilli ve üst düzey drone’lar 4k video çekimi gibi çok kaliteli videoların üretilmesine izin veren kameralar sunmaktadır. Ayrıca  drone’larımıza video ve fotoğraf çekimi için yüksek çözünürlüklü kameralar bağlayabiliyoruz.

Zor açılara ve alanlara erişimi sayesinde, drone muhteşem çekimler ve kalite ile bir izlenim bırakıyor.

Drone çekimleri; görsel pazarlamanın etkili gücüyle, müşterilerinizle olan etkileşim için güçlü bir kaldıraçtır.

Unutmayın, iletişim stratejinizde şirketinizin, markanızın ve faaliyetlerinizin en iyi ifadesidir drone. Geçmişinizi, değerlerinizi, kimliğinizi anlar. Görsel iletişim kampanyalarınız sırasında ve seçtiğiniz tüm sosyal ağlar, e-posta, iletişim medyası gibi web veya basılı  ürünlerinizde size eşlik eder.

Bir fotoğraf ve video  ajansı tarafından gerçekleştirilen drone çekimi; görsel içeriğinizi geliştirerek hava çekimi, yaratıcılık, hassasiyet, verimlilik ve yatırım getirisi açısından beklentilerinizi karşılar.

Drone çekimi ile eşsiz bir bakış açısı kazanın!

Drone Hava Çekimi
Drone Hava Çekimi

Drone Uygulama Alanları

Her çekim projesi benzersizdir. Drone tarafından hava çekimi konusunda uzmanlaşmış video ve fotoğraf ajansımız, teknik, pazarlama veya iletişim ihtiyaçları için kaliteli fotoğraflardan yararlanmak isteyen profesyonellere yöneliktir. Drone, bir marka imajının, orijinalliğinin ve benzersiz kurumsal kimliğinin inşasına katılarak rekabete karşı durmayı mümkün kılacak, iletişim ve pazarlama stratejileriniz farkını göstererek kaçınılmaz olarak fayda sağlayacaktır. Drone’un önemli bir teknoloji haline geldiği birçok uygulama alanı örneği vardır.

Turizm sektöründe topraklarını, anıtlarını, alanlarını geliştirmek için kaliteli ve orijinal görüntülere sahip olmak memnuniyetle karşılanmaktadır. Bu, belirli bir yer için turizmin aktörlerinin ve destekleyicilerinin güvenilirliği meselesidir. Drone ile hava çekimi şüphesiz görüntü ve etki açısından katma değer getirir. Hava çekimleri, drone ile özgünlüğü  fotoğraflanan konulara, başka bir seviye  kazandırır.

Buna ek olarak, yüksek çözünürlükte üretilen video, fotoğraflar, görsel iletişim ve  sosyal mecralarda kampanyanız için en güzel etkiyi yaratacak geniş formatlı görseller oluşturulmasına izin verir.

İnşaat mühendisliği, inşaat ve şantiye alanları için  drone hava çekimi çok önemlidir. Mimarlık ve emlak profesyonelleri de hava çekimi tarafından sunulan perspektif fırsatlarını takdir etmektedir.

# Nasıl Çalışıyoruz ?

Drone Ajansımız Nasıl Çalışır

fizibilite çalışması
Fizibilite Çalışması

Hava fotoğrafçılığı projenizin fizibilite çalışması: Projenizin havacılık ve topografik haritalarda fizibilitesini değerlendiriyoruz. Ayrıca, sahada yapılan yerelleştirmeler ışığında ve çeşitli senaryolara göre (farklı malzemelere, hava koşullarına göre …) çalışıyoruz. Projenin kalitesini en yüksek seviyede tutmak için gereken çalışmalar sizler için yapılıyor.

Drone
Drone Hava Çekimi

Bu, projenizin teknik ve sanatsal yaklaşımıdır. Hava fotoğrafları profesyonel dronelar ve profesyonel fotoğrafçılar ile çekilir. Ekipman seçimi (drone ve kamera) projenize ve beklentilerinize göre uyarlanır. Hava fotoğraflarınızın post prodüksiyonu: üretilen hava fotoğrafları özenle seçilir. Çıktılar: çekimlerinizi drone ile teslim etmek .jpeg formatlarında, yüksek ve düşük çözünürlükte yapılır.

İdari Prosedürler
İdari Prosedürler

Bu, drone uçuş yetkilendirme dosyası ile ilgilidir. Kamusal hava sahasında insansız hava araçlarının kullanımı özel düzenlemelere tabidir. Fotoğraf ajansımız uçuş dosyasını yetkili makamlara Yönetir ve sunar. Drone çekim projesini gerçekleştirmeden önce tüm düzenleyici prosedürlerle ilgileniriz:

Deneyim
Deneyim

Dijital görsel-işitsel iletişim kampanyası, kurumsal video, markalı film veya etkinlik filmi, drone ile hava fotoğrafçılığı, kurumsal fotoğraf fotoğrafçılarımız, kameramanlarımız, yönetmenlerimiz ve reklamlarımız mesajlarınızı ve hikayelerinizi fotoğraflarla anlatın.İstanbul merkezli görsel-işitsel ajansımız Türkiye genelinde ve yurtdışında faaliyet göstermektedir.

Profesyonel Ekipmanlarımız

Bizim için Ne Söylemişler

Diğer İşlerimiz

Diğer Hizmetlerimiz

Kurumsal Fotoğraf Çekimi

Kurumsal Tanıtım Filmi

Profesyonel Ürün Çekimi

360° VR Film Çekimi

Kiralık Greenbox Stüdyo

Kiralık Fotoğraf Stüdyo

Drone Hava Çekimi

2D / 3D Animasyon Filmi

Scroll to Top